ANKARA / POLATLI - Sakarya İlkokulu

May

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda okullar arası düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları'nda okulumuzu mendil kapmaca oyununda temsil eden 2-F sınıfı, rakiplerini yenerek finallere yükselme başarısı gösterdi.Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Ayşegül BAĞCI'yı tebrik ediyoruz.Fasulye torbası atma yarışmasında çeyrek finale yükselen 1-E sınıfımızı ve öğretmenleri Meryem SEYHAN'ı tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan kutlamaları okulumuzda 09.00'da başladı. Alınan karar ile bu sene 2.sınıfların gösterilerini ve tüm öğrenci ve velilerimizin coşkusunu izledik.Minik öğrencilerimiz haftalardır hazırlandıkları gösterilerini coşkuyla sundular. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüme şahit olmak biz eğitimcileri de fazlasıyla mutlu etti. Programın hazırlanmasında emeği olan tüm komisyona, sınıf öğretmenlerimize, idarecilerimize, çalışan personelimize,  öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmaları okulumuzda tüm sınıflarımızın katılımıyla başladı.1.sınıflar fasulye torbası atma,2.sınıflar mendil kapmaca,3.sınıflar sek sek,4.sınıflar tombik yarışmaları alanlanlarında şampiyon olmak için kıyasıya yarıştılar.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Okulumuzda 18.03.2014 Pazartesi günü 18 Mart Çanakkale Zaferinin 108. yıldönümü kutlama programı düzenlendi. Bir milletin şahlanış destanı, çetin şartlar altında büyük işler başaran ecdadımızın diriliş öyküsü olan Çanakkale Zaferi; Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin de atılmasına katkı sağlayan bir destandır.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden, Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı İstiklal Marşı şiiri 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmiş;

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" 103.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı 12 Mart 2024 Salı günü saat 14:00'te Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.Okulumuz 3-C sınıfı öğretmeni Ömer COŞKUN günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı.Törende 3.Sınıf öğrencilerinin gösterileri büyük beğeni topladı.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları için okul bahçemizde çalışmalar yaptık.Yardımları için Ankara Büyükşehir Belediye ekiplerine teşekkür ederiz.

Mrt

Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında okulumuz 3.sınıf öğrencilerine, Polatlı Kapalı Spor Salonu'nda sporcu tarama testi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda afetlere hazırlık kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. 10.00'da başlayan tatbikat hazırlanan çıkış planına uygun şekilde gerçekleştirilerek kısa sürede tamamlandı.

Mrt

Okulumuz 3-D sınıfı öğrencilerinden Muhammed FURKAN Kickboks Vusku alanında katıldığı turnuvada 1.olmuştur.Polatlı Belediyesi tarafından  başarılı sporculara 'Başarılı Sporcular Ödülü' takdim edilmiştir.Öğrencimiz Muhammed Furkan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda rehberlik öğretmenlerimiz Numan YILMAZ ve Halime AKYOL tarafından  velilerimize,'Okul Başarısında Ailenin Rolü' konulu seminer verildi. Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz rehberlik öğretmenleri tarafından 27 Şubat Salı Günü Saat:13.30'da konferans salonunda velilerimize yönelik 'Okul Başarısında Ailenin Rolü' konulu seminer verilecektir. Tüm velilerimizi seminere davet ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 4-A sınıfı öğretmeni Mustafa KORKMAZ, 4.sınıf öğrencilerine su verimliliği konulu seminer düzenledi.Seminerde suyun etkili ve sürüdürülebilir kullanımının önemi üzerinde duruldu.Su tasarrufu,suyun doğru kullanımı ve suyun gelecek nesiller için nasıl korunması gerektiği konularında detaylı bilgi verildi.

Şbt

2,3 ve 4.sınıflarımızın mücadele edeceği sınıflar arası futbol turunuvası 4A ve 4B sınıfların karşılaşmasıyla başladı.Turnuvaya katılacak olan tüm takımlara başarılar dileriz.

Şbt

Sınıflar arası futbol turnuvamız 19 Şubat Pazartesi günü saat 12.30'da 4A ve 4B sınıflarımızın karşılaşmasıyla başlıyor.Turnuvaya katılacak olan sınıflarımıza başarılar dileriz.

Şbt

6 Şubat 2023 yılında yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.Bir yıl önce yaşamış olduğumuz asrın felaketinin acılarını ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz.Milletimizin başı sağolsun.