ANKARA / POLATLI - Sakarya İlkokulu

Ara

Okulumuz rehberlik öğretmenleri Halime AKYOL ve Numan YILMAZ tarafından 21 Aralık Perşembe günü saat 13.30'da okululumuz konferans salonunda velilerimize yönelik 'Çocuklarımıza Sınır Koymak' konulu seminer verilecektir.Tüm velilerimizi seminere bekliyoruz.

Ara

14 Aralık Perşembe günü saat 13.45'te okulumuz konferans salonunda rehberlik servisimiz tarafından  velilerimize 'Okulda Şiddeti Önleme'konulu seminer yapılacaktır.Katılımlarınızı rica ederiz.

Eyl

Okulumuzun bu yıl uygulayacağı zaman çizelgesi MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ 'nde 14.10.2023 tarihinde yapılan değişiklik üzerine güncellenmiştir.

Değerli Veliler,

Dönem sonu yaklaşırken evlerimizde artık kullanmadığımız,

DERS KİTAPLARINI

KAYNAK KİTAPLARI

DEFTERLERİ

VE BÜTÜN KAĞIT ATIKLARIMIZI

Geri dönüşüme vermek ve yeniden kazanmak üzere okulumuza getirmenizi önemle rica ediyoruz.