ANKARA / POLATLI - Sakarya İlkokulu

Şbt

Sınıflar arası futbol turnuvamız 19 Şubat Pazartesi günü saat 12.30'da 4A ve 4B sınıflarımızın karşılaşmasıyla başlıyor.Turnuvaya katılacak olan sınıflarımıza başarılar dileriz.

Şbt

6 Şubat 2023 yılında yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.Bir yıl önce yaşamış olduğumuz asrın felaketinin acılarını ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz.Milletimizin başı sağolsun.

Şbt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2.dönem öğretmenler kurul toplantıısı 5 Şubat Pazartesi günü okulumuz öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ve okul idaremizin katılımıyla yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılının 1.dönemi bugün sona erdi.Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.Dönem boyunca emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor,öğrencilerimize keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

1.Sınıf öğrencilerimiz Polatlı Belediyesi'nin 13 Eylül Kültür Merkezi'nde düzenlediği 2.Gordion Kukla ve Karagöz Günleri'ne katıldılar.

Ock

'Çocukla Çocuk Oluyorum' projesi kapsamında Karapınar İlkokulu Müdürü Sn. Nurgün MICIK okulumuza gelerek öğrencilerimize ders anlattılar.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yapılan hikaye yazma yarışmasını 4-B sınıfı öğrencisi Yağmur Eker 'Dali Tarak' isimli eseriyle kazandı.Öğrencimize ödülünü,öğretmeni Selda AKSOY verdi.Başarısından dolayı öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

Polatlı İlçe Trafik Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik kuralları ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.Öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle trafik kuralları konusunda farkındalık kazandılar.Eğitim için İlçe Trafik Müdürlüğü ekibine teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda yapılan hikaye anlatma yarışmasında sınıflarında birinci olan öğrencilerimiz okul birinciliği için kıyasıya yarışarak gösterdikleri performanslarla göz doldurdular.Öğrencilerimiz,fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini gösterdiler.Yarışma sonucu 4-C sınıfı öğrencisi Miraç SARIKAŞ birinciliği,3-D sınıfı öğrencisi Samet Taha ONARAN ikinciliği elde etti.Katılım gösteren ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 1.ve 4.sınıfta öğrenim gören öğrencilerimize işitme tarama testi yapıldı.

Ara

Okulumuz rehberlik öğretmenleri Halime Akyol ve Numan Yılmaz tarafından velilerimize yönelik 'Çocuklarımıza Sınır Koymak' konulu seminer yapıldı.Katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tüm sınıflarımız, 12-18 Aralık “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çektiler. Öğrenciler, aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. Emeği geçen veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuz 4-B sınıfının 'Kültürel Öğelerimiz,Milli Kültürümüz' konusuyla ilgili açtığı sergide öğrencilerimiz geçmişte kullanılan mutfak eşyalarını,kıyafetleri,ev eşyalarını ve aksesuarları daha yakından tanıma fırsatı buldular.Okul müdürümüz Murat ARSLAN, sergiyi çok beğendiğini ifade ederek,etkinliği düzenleyen 4-B sınıfı öğretmeni Selda AKSOY'a teşekkür etti.

Ara

Okulumuz rehberlik öğretmenleri Halime AKYOL ve Numan YILMAZ tarafından velilerimize yönelik 'Okulda Şiddeti Önleme' konulu seminer verildi.Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan afiş,slogan,cümle yarışmasını 3/B sınıfı öğrencisi Muhammed Talha Kabasakal kazanmıştır.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.