ANKARA / POLATLI - Sakarya İlkokulu

Kas

İlçemizde Kartalpe AVM'de düzenlenen Gordion Kitap Fuarı'na öğrenci ve öğretmenlerimizle katıldık.Kitapların gizemli dünyasında yolculuğa çıkan öğrencilerimizin heyecanları görülmeye değerdi.

Kas

Atatürk'ün 100. doğum yıl dönümü olan 1981 yılında onun "başöğretmen" oluşunun yıl dönümlerinin ülke çapında Öğretmenler Günü olarak kutlanmasına karar verildi.Bu güzel günü Sakarya İlkokulu olarak coşkuyla kutluyoruz.Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günümüz kutlu olsun…

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve modern Türkiye'nin mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yılında okulumuzda yaptığımız etkinliklerde saygı, minnet, özlem  ve şükranla andık.